Vi har Din nya Subaru!

Vi är Ert Subaru-center i Karlstad. Naturligtvis en fullserviceanläggning med både service, reservdelar och nybilsförsäljning. Dessutom har vi ett fint utbud av begagnade Subaru och andra begagnade bilar i alla prisklasser.

Provkör idag!

En Subaru är alltid en Subaru. Vi bygger bilar för dig som vill ha världsledande och heltäckande säkerhet, framkomlighet och en bil som håller, och den ska självklart vara rolig att köra. Vilken modell känner du dig mest hemma i ?

 • Vi har Nya bilar för omgående leverans

  Vi har ett flertal nya Honda och Subaru för omgående leverans! Dessutom flera på ingång, se gärna vår hemsida för modeller, färger och tveka inte att kontakta oss för mer uppgifter om när kommande bilar finns på plats. För att förenkla lite för er finns nu alltså alla bilar som står här redo upplagda här, se https://www.bochtbil.se/nya-bilar-for-omgaende-leverans

 • Nu har vi NYA Honda CR-V och E:NY1 på plats!

  Nu har vi Nya Honda CR-V och E:NY1 på plats, välkommen in för att titta och provköra! Honda CR-V finns nu som laddhybrid med en räckvidd på hela 81 km ren elektrisk drift med nollutsläpp! 

  Vi har också vår nya ELBIL E:NY1 på plats. En elektrisk suv som du kan ladda 10-80 % på ca 45 minuter med en 100 kW laddare och som går upp till 412 km.

 • Semestertider

  Nu går vi mot semestertider och kommer därför ha lite ledighet bland vår personal. Vi har öppet som vanligt hela sommaren, men kan vissa veckor ha begränsad bemanning, så vi ber Er om förståelse för detta. 

  Vet ni inte vad Ni ska göra på semestern? Här är ett hett tips från oss: vi har taktält från 17.900:- , visst ser det härligt ut!  (www.weratents.se)

  Dessutom har vi fler Subaru-bilar att montera det på för omgående leverans 😉

  Välkomna hit!

 • Öppettider under veckan som kommer

  Idag har vi öppet till 14,00 som vanligt. På måndag är verkstad/reservdelspersonalen lediga men bilförsäljningen är öppen 09,00-17,00. På tisdag, Nationaldagen, har vi stängt och öppnar igen ordinarie tider på onsdag 7 juni. Välkomna hit och trevlig helg!