Vi har Din nya Subaru!

Vi är Ert Subaru-center i Karlstad. Naturligtvis en fullserviceanläggning med både service, reservdelar och nybilsförsäljning. Dessutom har vi ett fint utbud av begagnade Subaru och andra begagnade bilar i alla prisklasser.

Provkör idag!

En Subaru är alltid en Subaru. Vi bygger bilar för dig som vill ha världsledande och heltäckande säkerhet, framkomlighet och en bil som håller, och den ska självklart vara rolig att köra. Vilken modell känner du dig mest hemma i ?

 • Vi har Nya bilar för omgående leverans

  Vi har ett flertal nya Honda och Subaru för omgående leverans! Dessutom flera på ingång, se gärna vår hemsida för modeller, färger och tveka inte att kontakta oss för mer uppgifter om när kommande bilar finns på plats. För att förenkla lite för er finns nu alltså alla bilar som står här redo upplagda här, se https://www.bochtbil.se/nya-bilar-for-omgaende-leverans

 • Subaru-Dagen nu på Lördag 21/10

  Vi har laddat upp med kaffe, fika och riktigt mycket fina bilar! Dessutom bra rabatter på både service och tillbehör. Vi har verkstadspersonal på plats för tips, råd och bokningar. Wera visar taktält och begagnatlagret är påfyllt. Välkommen hit till oss på Säterivägen!

 • Långlördag och Honda-premiär!

  Nu på Lördag 7 oktober har vi triss i premiärer! Nya Honda CR-V, nya Honda ZR-V och Nya elbilen Honda ENY1. Vi kör långöppet mellan 10-15 och Lööfs gasol är här och grillar korv och visar kaminer och värmare!

 • Vinterhjul och dragkrok på köpet!!!

  Vi har bilar för omgående leverans och just nu bjuder vi på Vinterhjul och dragkrok till din nya Subaru Outback, gäller tom 31 oktober. Välkommen in till oss så berättar vi mer!